fasta:+86 0769-88117095   E-post:Kontakta nu

Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd

Vilket material är gummibandet gjort av?

Vilket material är gummibandet gjort av?

Däcksbandet har klarat standardtestet för SGS för att utesluta förbjudna tungmetaller och giftiga ämnen.Det är miljövänligt utan dig.Den blandas med latex.Den har egenskaper som hög förlängning, god motståndskraft, lågt pris och bekväm användning.Tillverkningsprocessen omfattar krossning, vulkanisering, demoulering, skärning (remsa) och annan bearbetning.Används främst för att knacka på saker.

Den har egenskaper som är icke-toxiska, luktlösa, icke-växlande, hög temperatur och kall resistens, vattentät, genomskinlig och anti åldrande.Och färgblandningseffekt, ljuseffekt, fluorescerande effekt, dofteffekt och glitter pulver blandeffekt. 3.81.jpg


Introduktion med gummiband:

1.Processen med gummiband: pressad av hydraulisk maskin.

2.Färg och storlek på gummiband: ljusa och färgstarka färger, fasta färger, ljusfärger, fluorescerande färger, gummiband av olika storlekar.Används främst för att klicka på objekt.

3.Säkerhetsstandarder: De är tillverkade av genomskinliga silikonshartstillsatser, innehåller inte olika tungmetaller och giftiga ämnen inom det specificerade området, är miljövänliga och icke-toxiska och kan användas med tillförsikt.


Tidigare: Framställning av gummi

Nästa: Vilka är de vanliga gummibandsar...