fasta:+86 0769-88117095   E-post:Kontakta nu

Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd

Framställning av gummi

1.Avlyssning av gummi:

        Latex lagras i mjölkkanalerna i barkens phloem, och barken är avskuren.Mjölkliknande latex kommer kontinuerligt att rinna ut genom det turkiska trycket i själva mjölkkanalen och de tunna cellerna runt den.Avlyssning av gummi är vanligtvis runt 4 på morgonen.Vid denna tidpunkt är temperaturen relativt låg, vattnet i gummiträdet är fullt, och cellernas tornadoeffekt är den största på en dag, och gummiutsläppet är relativt jämnt, så utmatningen från gummitappning på morgonen är hög.


2.Insamling av lim:

        Olika s äsonger, olika sorter, tiden för urladdning av lim är mycket olika, när de flesta av gummiträden har brutit ro& och\記112;s, limet kan samlas in och limsamlingen måste vara färdig innan solen går upp.Limlinjen lämnade kvar på trädet efter att ha samlat in den färska latex i skålen och den återstående gel én i limkoppen.Den kan i allmänhet göras till No. 10, No. 20 standardgummi, tunnbrun crêpes film, blandad crêpes film och oljeförstärkt gummi.


3.Rening av latex:

        Latex-rening är avlägsnande av orenheter i latex genom filtrering, centrifugal separation och naturlig sedimentering.Föroreningar i gummi minskar gummiprodukternas prestanda.För standardgummi är föroreningar en viktig indikator, t.ex. inte resistenta mot bristning, icke-slipning, hög värmeproduktion, däckdelaminering osv.Reningen av latex är därför en viktig åtgärd för att säkerställa en förbättring av gummikvaliteten.


4.Latex koagulation:

          Den renade latex förs in i koagulationstanken och koaguleras med syra.Denna syratillsatta koagulationsprocess används för närvarande i stor utsträckning och är en av de viktiga kopplingarna som påverkar kvaliteten på naturgummi.koagulationsmetoden, koagulationskoncentrationen och koagulationstiden för latex kommer att påverka gummits plastretentionshastighet.Gummiplasticitet är av stor betydelse för processen med att tillverka gummiprodukter.


Fem.Thining och kräng:

      Den koagulerade latexen rullas mekaniskt och dehydratiseras för att bli en tunnare, enhetlig tjock koagulum.Detta ökar ytan på??film och förkortar torktiden.Samtidigt ökar styrkan hos gummimaterialet och syftet att få en preliminär form är fördelaktigt för att säkerställa kvaliteten på ytterligare bearbetning av gummimaterialet och för att förbättra produktionseffektiviteten.


6.Granulation:

      Gummimaterialet pelleteras med hjälp av en hammarkvarn, och de resulterande partiklarna har oregelbundna former, porer och ojämna ytor, vilket förbättrar torkningen och förpackningen av gummimaterialet i den efterföljande processen.Genom granulering förbättras de fysiska egenskaperna och densiteten hos gummiföreningen avsevärt.Spara transport, lagring och förpackningsutrymme och förbättra råvaruvärdet och konkurrenskraften på marknaden för bearbetat gummi.



7.Torkning:

      Lägg det våta klisterlimet i torkbilen för torkning.Graden av torkning av granulat under bearbetning kommer att påverka flyktiga halter av standardgummi.När det flyktiga innehållet i gummi är lägre, desto svårare är det att odla mögel under lagringen, desto större är tillämpligheten i produktionen, desto lägre är risken för bränning vid bearbetning av produkten, desto bättre mjukgörandeeffekten och desto lättare blir det att tillverka gummiprodukter av hög kvalitet.


Åtta.Vägning av lim:

      Om temperaturen på det bakade kornlimet fortfarande är mycket hög är det nödvändigt att vänta på att värmen löses upp till den angivna temperaturen när limet töms för att vägas och förpackas i tid.På så sätt är det inte lätt att absorbera fukt och återföra fukt och skapa mögel, vilket främjar långtidslagring och förbättrar gummits prestanda.För närvarande är nettovikten av hellatex för hushåll 33.3kg eller 40kg.


9.Presspaket:

      Lägg den angivna vikten av lim i granulat i förpackningsmaskinen för att trycksätta, och det granulära limet kommer att övergå från löst till kompakt gummi med en viss specifikation och en kvadratisk form.Det starka gummit kan transporteras, staplas och lagras bättre.


Tio.Förpackning:

      Plastpåsen är dubbelt förpackad i polyetenpilbag och vävd påse av polypropen, vilket bidrar till att hålla gummit rent och torrt, förhindrar förorening av främmande orenheter under transport och lagring och förhindrar att gummit fastnar i varandra och förorenar damm när det staplas.


11.Dra er in i biblioteket.

        Lagring av plastpåsar bör placeras i kategorier och nivåer.Storleken på stapeln är 4-6-lager, och stapelns längd är inte begränsad.Den ska vara väl ventilerad, torr, ren och inte läcka för att undvika möglighet och förslitning av gummi.Brandarbeten bör vara strängt förbjudna i gummilagret, och brandfarliga material bör inte lagras i närheten.


Tidigare: Varför använder vi ofta gula gu...

Nästa: Vilket material är gummibandet g...