fasta:+86 0769-88117095   E-post:Kontakta nu

Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd

Commodity futures blomstrar, gummi stängs kraftigt

on 19 april 2021 stängde det största gummiavtalet pånattmarknaden kraftigt. Den öppnade vid 13.655 yuan/ton och stängdes på 13.785 Yuan/ton, 235 yuan/ton. Resten av råvaru futures visade också en mer eller mindre uppåtgående trend. Helanattpannan var röd i stor skala.


there har också varit uppenbara förändringar i priset på råolja. På måndag stängde östra tiden, internationella oljepriser, och både U.S. Olje- och tygolja steg inom 0,5%. Järnmalmspriserna träffade också en rekordhög under de senaste 10 åren. Vale producerade 68 miljoner ton järnmalm under första kvartalet. Gummi är dock fortfarande huvudsakligen baisse förnärvarande, och grunden är fortfarande stigande inventering. Per den 14 april 2021 var inventeringen avnaturgummiprover från 17 prover i Qingdao frihandelszon 105 300 ton, en ökning med 5 000 ton från föregående period, en ökning med 0,48%. Överskottet i råvarufallar kommer fortfarande att stimulera trenden avnaturgummi, men det är svårt för de grundläggande som är föremål för att fortsätta att stiga.


intenyhetssidan, stimulera politiskanyheter Visas, och den allmänna avdelningen i National Energy Administration utfärdade ett dokument för första gången för att lägga fram det fem-Year-utvecklingsmålet i mitt land' s vindkraft och fotovoltaisk industri. Meddelandet uppgav att för att genomföra koltopp och koldioxidneutrala mål, liksom den icke--fossil-energin svarade för cirka 25% av den primära energiförbrukningen år 2030 och den totala installerade kapaciteten hos vindkraft och solkraftgenerering över 1,2 Billion kilowatt, kommer det att fortsätta att främja vindkraft och fotovoltaisk kraftproduktion. Kvalitetsutveckling.


men det har varit en tydlig uppåtgående trend pånattmarknaden, fluktuerar den fortfarande inom det förutspådda området. Det rekommenderas att fortsätta att bibehålla svängningar mellan 13 000 och 14 000.


Tidigare: Gummi fortsätter att upprätthå...

Nästa: Vietnams gummiexport ökade medn...